Foto:

Sinterklaasfeest In Stervoorde 2019

Rijswijk - Op zaterdag 30 november 2019 komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten naar ons feestje om zijn verjaardag te vieren. Het feest wordt georganiseerd door de vier Bewonersorganisaties De Strijp, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Zuid voor de kinderen uit de boven genoemde wijken. Het Sinterklaasfeest is in de grote zaal van het wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk. Met als thema: CIRCUS VOOR SINTERKLAAS

Het feest begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur. De toegang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is gratis. Tot 15 november kunnen de kinderen zich aanmelden via email: sinterklaasbo2019@gmail.com, onder vermelding van naam, leeftijd, adres en postcode.

Na ontvangst van je mail ontvang je zo snel mogelijk een bericht. Print deze mail uit, want dit is je toegangsbewijs voor het feest. Bewaar deze dus goed en vergeet hem niet mee te nemen. Geef je wel snel op WANT VOL IS VOL!!!! Voor meer informatie: facebook pagina Happy Bincky BOSZ. Zie ook de site: www.destrijp.net.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden