Fantasy Fest 26 & 27 oktober 2019


Rastaban is een van de bands die op zal treden.
Rastaban is een van de bands die op zal treden. (Foto: )

Fantasy Fest 26 & 27 oktober 2019

Tijdens het Halloween weekend van 26 & 27 oktober wordt De Broodfabriek omgetoverd tot Fantasy Fest. Beide dagen kunt u genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, anime, manga, comics, cosplay, steampunk en gothic.

Rijswijk - Grote acts zoals Harmony Glen, Rastaban, Pyrates, Gwendolyn Snowdon, Kelten zonder Grenzen en de Assassenachs zullen schitteren op het grote podium van Fantasy Fest. Daarnaast is er ook ruimte voor intiemere acts op het kleine podium zoals Harpetra, de Keltische Hobbits en Aelixihr. Naast het veelzijdige entertainment programma zijn er ook veel verschillende workshops en demonstraties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop fairydoor maken of een sugar skull beschilderen. Bezoekers kunnen tevens genieten van geweldige demonstraties zoals zwaardvechten en deelnemen aan een workshop boogschieten (zondag). Speciaal voor de kinderen is er een leuke kidscorner met activiteiten zoals een trick or treat speurtocht. Het thema van deze editie van Fantasy Fest is Halloween. Zo zal de hal griezelig aangekleed worden en is er een groot spookhuis aanwezig. Ook mogen bezoekers zoals altijd verkleed komen. In cosplay als herkenbaar karakter of een eigen verzonnen karakter zoals bijvoorbeeld een zombie. Hieraan gekoppeld is er op zaterdag 26 oktober een kostuumwedstrijd. Deelnemers presenteren hun kostuum op het podium en hierbij maken zij kans op een prijzenpakket. Met ruim 125 standhouders en verschillende catering punten is de beurshal weer goed gevuld, kortom een geweldige dag uit voor jong en oud!

Algemene informatie: Fantasy Fest. De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Openingstijden: Zaterdag en zondag van 12.00 – 19.00 uur. Tickets €10,- (volwassenen), €3,- (kinderen 7 t/m 12 jaar) Website: www.fantasyfest.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden