Iedereen is welkom bij Trias, ook voor wie anders ontwikkeld dan anderen. Foto: Christopher A. Dominic
Iedereen is welkom bij Trias, ook voor wie anders ontwikkeld dan anderen. Foto: Christopher A. Dominic (Foto: Christopher A. Dominic)

Speciaal voor iedereen!

Onlangs was de Week van de Toegankelijkheid, want het is belangrijk dat mensen met een beperking net als iedereen mee kunnen doen. Ook bij Trias moet iedereen kunnen genieten van een muziekles, dansles of kunstles.

Rijswijk - Trias is er voor iedereen. Speciaal voor kinderen en jongeren met sociale, cognitieve of fysieke uitdagingen heeft Trias 'special edition' cursussen. In deze lessen is veel aandacht voor structuur en regelmaat en wordt gekeken naar de behoeften van de individuele leerling. Met een positieve benadering creëert Trias succeservaringen in een veilige omgeving.

Rolstoeldans
Dansdocent Isis Geurts bewijst dat een fysieke beperking geen probleem hoeft te zijn bij het beoefenen van de kunsten. Isis heeft een zeldzame aandoening P.O.T.S. en kan daardoor slechts korte momenten lopen en staan. 2 november start Isis haar cursus 'dans inclusief'. Deze cursus is voor iedereen; met én zonder beperking.

Speciale leerbehoeften
Trias streeft ernaar om kinderen met een speciale leerbehoefte mee te laten doen met de groepslessen. Soms is er behoefte aan een les die beter past bij de leerling. Na de kerstvakantie starten special edition cursussen 'muziek en dans' en 'kunstklas'. Ga naar stichting-trias.nl/speciale-leerbehoeften of mail Laurie Mielen, via lauriemielen@stichting-trias.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden