De vorige basketbalclinik van Lokomotief was een groot succes. Foto: Lokomotief
De vorige basketbalclinik van Lokomotief was een groot succes. Foto: Lokomotief (Foto: Lokomotief)

Gratis basketbalclinic voor kids in de herfstvakantie

Basketbalvereniging Lokomotief organiseert een gratis basketbal clinic op woensdagmiddag 23 oktober. Om het sportieve seizoen extra gezellig in te luiden zijn alle meisjes en jongens van 5 tot 12 jaar welkom.

Rijswijk - Basketbal trainers van basketbalvereniging Lokomotief verzorgen de clinic. De kinderen gaan in groepjes langs de baskets waar steeds een andere trainer klaar staat om een fundamental van het basketbal te oefenen; dribbelen, schieten, passen, lay-up enz. De basketbal clinic is op woensdag 23 oktober 2019 van 16.15 tot 17.30 uur in de Van Zweedenzaal, Jacob van Offwegenlaan 40, Rijswijk. Voor sportkleding wordt geadviseerd een gemakkelijk zittende korte broek, t-shirt en sportschoenen mee te nemen. En voor de dorst een bidon of flesje gevuld met water. Na afloop kunnen de basketballers douchen. Neem dus van thuis een handdoek mee.


Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 22 oktober via amkruijt@gmail.com of een WhatsApp naar tel. 06-83-984975. Graag aanmelden met de volgende gegevens: Basketbalclinic, naam, geboortejaar, naam school, naam ouder, emailadres en telefoonnummer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden