Foto:

Toveren met woorden

Toveren met woorden is een nieuwe basiscursus creatief schrijven waarin u leert uw verbeelding alle ruimte te geven. De cursus start donderdag 31 oktober in de bibliotheek in Rijswijk en maandag 4 november in de bibliotheek in Voorburg. De cursus wordt gegeven door Sylvia Roes.

Rijswijk - In zes lessen maakt u kennis met het schrijven van proza, poëzie en non-fictie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten worden de creatieve mogelijkheden verkend. Tijdens de lessen schrijft u veel en iedere keer krijgt u een kleine huiswerkopdracht mee. Die wordt in de volgende les besproken. Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. U schrijft met pen en papier.

In Bibliotheek Rijswijk is de cursus op zes donderdagen vanaf 31 oktober, telkens 19.30 – 22.00 uur. In Bibliotheek Voorburg gaat het om zes maandagen vanaf 4 november van 14.00 – 16.30 uur. Meld u snel aan, want er is ruimte voor maximaal tien deelnemers. Anders komt u op de wachtlijst voor de volgende cursus. Aanmelden kan op www.bibliotheekaandevliet.nl (betaal met iDEAL) of aan de balie in de bibliotheek (betaal met PIN).

Komen de cursusdagen u niet uit? Dan is er nog het Schrijfcafé in Rijswijk op woensdagen 6 november en 4 december van 19.30 – 21.30 uur. Aanmelden via de website of in de bibliotheek.

Professioneel tekstschrijver
Docent Sylvia Roes is professioneel tekstschrijver. Zij werkt onder andere voor gemeenten, ministeries, en andere overheidsinstellingen. Cursussen creatief schrijven biedt zij aan via haar praktijk ‘Toverpen’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden