Het Palissander Marimba Duo wordt gevormd door Peter Bansberg en Arjan Roos. Zij spelen afwisselend marimba en vibrafoon.
Het Palissander Marimba Duo wordt gevormd door Peter Bansberg en Arjan Roos. Zij spelen afwisselend marimba en vibrafoon. (Foto: )

Steenvoorde Klassiek het Palissander Marimba duo

Het Palissander Marimba Duo wordt gevormd door Peter Bansberg en Arjan Roos. Zij spelen afwisselend marimba en vibrafoon, twee fraai klinkende grote melodische slaginstrumenten.

Rijswijk - Op zondag 13 oktober 2019 om 14:30 uur kunt u het duo komen beluisteren in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde. De muziek van het duo varieert van klassieke muziek tot pop en jazz, van Bach tot aan de Beatles en Duke Ellington. Met een enorm enthousiasme nemen zij hun publiek mee in de wereld van deze bijzondere melodische slagwerkinstrumenten. Verrassend om te horen, spectaculair om te zien.

Adres: Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Aanvang 14.30 uur. Einde 16.00 uur. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50 (contante betaling). Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden.


Let op!
De voorstellingen zijn openbaar dus niet alleen voor bewoners van Steenvoorde.

Meer berichten