Popnagelactie op Bogaardplein

Het zal uw maar gebeuren, dat opeens uw kentekenplaat gestolen blijkt. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Om de kans op verlies of diefstal te verkleinen, kunt u gratis uw kentekenplaat laten vastzetten. Op woensdag 25 september gaat namelijk om 9.00 uur de popnagelactie op het Bogaardplein van start.

Rijswijk - Burgemeester Michel Bezuijen neemt tussen 11.00 en 12.00 uur een kijkje bij de kentekenpopnagelactie waar auto-, motor- en bromfietsbezitters hun kentekenplaten gratis vast kunnen laten zetten. Deze actie is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Rijswijk, Garage Auto Witte en politie Haaglanden. Ook de buurtpreventen zijn deze dag op het plein aanwezig met een informatiestand.

Kentekenplaten van voertuigen worden regelmatig gestolen of verloren. De platen worden gestolen voor verschillende doeleinden, van 'gratis benzine tanken' tot inbraken of andere criminele activiteiten. Ook het verlies van een kentekenplaat kan leiden tot veel ergernis. De diefstal of het verlies van de kentekenplaat kost veel geld en tijd.

Door de kentekenplaten vast te zetten met popnagels kunnen autobezitters dit voorkomen.

Voorkom verlies of diefstal en maak gebruik van de gelegenheid gratis de kentekenplaten vast te laten zetten. Neem uw kentekenbewijs mee. De popnagelactie op het Bogaardplein duurt tot 16:00 uur.

Meer berichten