Stands met de fijnste materialen voor de poppenhuishobbyist vullen de voormalige Bakkerijhal.
Stands met de fijnste materialen voor de poppenhuishobbyist vullen de voormalige Bakkerijhal. (Foto: )

Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs Rijswijk

Miniaturen vanuit de gehele wereld zijn te bewonderen op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs. Op zaterdag 21 en zondag 22 september strijkt de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs neer in De Broodfabriek in Rijswijk. Stands met de fijnste materialen voor de poppenhuishobbyist vullen de voormalige Bakkerijhal.

Rijswijk - Struin langs stands met unieke materialen voor het vervaardigen van een eigen poppenhuis. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen. Naast de verkoopstands zijn er deze editie ook diverse workshops te volgen en demonstraties te bekijken. Kortom, genoeg te beleven en te bekijken op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 in De Broodfabriek Volmerlaan 12 Rijswijk. Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur. Entree volwassenen: € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Info: 070-3075900 / www.poppenhuizenbeurs.nl

Lezersactie

Tegen inlevering van dit artikel krijgt u 2 euro kassakorting. U betaalt 6 euro i.p.v. 8 euro. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden