Rijswijk Wonen in RondomRijswijk

De nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Rijswijk Wonen, Rob van den Broeke, schuift aanstaande zondag 22 september bij Groot Rijswijkverslaggever Frans Limbertie aan tafel. Limbertie presenteert in de Rijswijkse Schouwburg zijn talkshow RondomRijswijk.

Rijswijk – Van den Broeke, sinds 1 september bij Rijswijk Wonen aan het roer reageert op alle commotie die is ontstaan rond de renovatie van complex Parkzicht aan de Tubasingel. Behalve Van den Broeke komen ook Ed Braam van Beter voor Rijswijk en bewoonster Annemarie Krispijn aan het woord. Behalve dit onderwerp is er aandacht voor de schrijvers/dichters Abdulqader Alzuebi uit Syrië en Erfan Nazarahari uit Iran en zorgt het Juliet Ros Combo voor de muziek. De show begint om 14.00 uur. Toegang is gratis.

algehele muzikale omlijsting.

in Rijswijk en Ed Braam van de lokale politieke partij Beter voor Rijswijk schuiven aan. Met hen praat Frans over de strubbelingen tussen de bewoners en Rijswijk Wonen over de recente renovatiewerkzaamheden in en aan het flatgebouw.

Op zondag 22 september bent u weer van harte welke bij de lokale talkshow RondomRijswijk. Het wordt de eerste editie van het nieuwe seizoen in de Rijswijkse Schouwburg.

Van 14.00 - 15.15 uur kunt u zich bij laten praten over (lokale) cultuur, politiek en andere interessante zaken die op dit moment spelen in Rijswijk.

De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

Gasten

Frans Limbertie presenteert RondomRijswijk. Deze middag ontvangt Frans de volgende interessante gasten:

Annemarie Krispijn en haar medebewoners van Parkzicht aan de Tubasingel in Rijswijk en Ed Braam van de lokale politieke partij Beter voor Rijswijk schuiven aan. Met hen praat Frans over de strubbelingen tussen de bewoners en Rijswijk Wonen over de recente renovatiewerkzaamheden in en aan het flatgebouw.

, wonen nog maar drie jaar in Rijswijk en voelen zich hier al helemaal thuis. Zij komen vertellen over hun ervaringen tot nu toe. Tevens zullen zij enkele gedichten van hun hand voorlezen.

Marjanne van Ginkel-Vroom en Lisa van Ris schreven samen het boek 'Allemaal Struisvogels'. Het is het waargebeurde verhaal van Lisa, wier eerste vijftien levensjaren bol stonden van fysieke en geestelijke mishandeling en seksueel misbruik. Met beide dames praat Frans onder meer over de totstandkoming van het boek.

Een afwisselende gastenlijst die garant staat voor een boeiende middag. Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten. Graag tot ziens op 22 september!

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van 'RondomRijswijk', Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

Wanneer: zondag 22 september 2019

Hoe laat: 14:00 - 15:15 uur

Waar: de Rijswijkse Schouwburg

Adres: Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk

Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)

De Kracht van Rijswijk

'RondomRijswijk' is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door 'De Kracht van Rijswijk'. 'De Kracht van Rijswijk' is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.

Meer berichten