Foto:

Culinaire Armada


In het weekend van 21 en 22 september wordt alweer de 14e editie van de Vlietdagen georganiseerd. Dit evenement wordt wederom aangesterkt op zaterdag 21 september door een geweldig scala aan restaurants uit Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Zij slaan de handen inéén en serveren een zes gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel 'de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk'.

Rijswijk - Varende op de Vliet, komt u langs zes gastronomische restaurants waar u allen geniet van smaakmakende gerechten die vloeiend in elkaar overlopen. Tijdens de perslunch kregen wij alvast een voorproefje!

U start uw rondvaart bij de Oversteek in Rijswijk en gaat vervolgens langs de keukens van Restaurant NIVEN, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park Voorburg, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn allen gesitueerd bij een brug langs uw route.

Voor €55,- verschaft u zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, wat plaatsvindt op de Vliet. De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende restaurants, de receptie van Hotel Savarin en online via www.armadaaandevliet.nl. Deze entreekaarten zijn exclusief het gebruik van een vaartuig.

Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een vaartuig, dan kunt u een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot kopen bij de Ooievaart à €75,- per persoon. Bestel in dat geval uw kaarten via www.ooievaart.nl. Tevens is het mogelijk om een vaartuig te huren bij de Ooievaart.(prijs op aanvraag)

Het is niet verplicht om de route per vaartuig af te leggen. Mocht u bijvoorbeeld liever op de fiets komen, dan is dit uiteraard geen probleem. U kunt dan een toegangskaart van €55,- kopen bij één van de verkooppunten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden