Brandweerman Sam is ook aanwezig en neemt een echte brandweerauto mee van zijn collega's uit Rijswijk.
Brandweerman Sam is ook aanwezig en neemt een echte brandweerauto mee van zijn collega's uit Rijswijk. (Foto: )

Familiedag bij het Strandwalfestival

Rijswijk - Zondag 15 september is er van alles te doen en te beleven in het Von Fisennpark, bij Kinderboerderij Het AkkertjeDon Bosco, en Landgoed Te Werve. Op de website van het Strandwalfestival vindt u meer informatie over het programma en de activiteiten: https://www.strandwalfestival.nl/programma.php.

Brandweerman Sam
De bekende kindervriend en dappere brandweerman komt op zondag 15 september naar Rijswijk. Natuurlijk mét een brandweerwagen van zijn Rijswijkse collega´s. Bezoekertjes van de Familiedag kunnen met Brandweerman Sam op de foto en er zijn nog heel veel andere leuke dingen te beleven. Omstreeks 11.00 zal Brandweerman Sam arriveren bij het Von Fisennepark. Daar zal hij tot 15.00 klaarstaan om handen te schudden en met alle kinderen op de foto te gaan.

Kinderboerderij Het Akkertje
Bij Het Akkertje is er tijdens de Familiedag van alles te beleven. Zo is er een kindervrijmarkt, ambachtelijke markt, zijn er allerlei spelletjes te doen en staan er springkussens. En natuurlijk zijn er dieren! Op het dierenpaviljoen kun je van alles leren over dieren, is de dierenambulance aanwezig, laat je je als dier schminken en maak je een date voor je eenzame cavia of konijn.

Raket maken, sprookjesdansen en een kaboutertuin
Ook dit jaar is de scouting weer aanwezig op de Familiedag. Dus bak samen met jouw zoon of dochter broodjes bij het kampvuur, schiet een zelfgemaakte raket weg of stap samen in een echte kano. Daarna kun je bij Don Bosco onder andere knutselen en meedoen met een sprookjesdans. Het kinder- en hobbytuinencomplex aan ´t Julianalaantje is voor één dag omgetoverd tot kaboutertuin.

Sportievelingen gezocht
Terwijl de kinderen een heerlijke dag beleven op de Familiedag, kunnen ouders zich nog heerlijk uitleven tijdens het sportfestival Fris & Fruitig. Er worden gratis sportclinics aangeboden, van yoga tot kickboksen. Inschrijven kan op www.strandwalfestival.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden