Bij Don Bosco kun je al vanaf 16 jaar Kickbokslessen volgen. Foto: Don Bosco
Bij Don Bosco kun je al vanaf 16 jaar Kickbokslessen volgen. Foto: Don Bosco (Foto: Don Bosco)

kickboksen vanaf 16 jaar bij Don Bosco

Per september start Martin Beuk, eerder winnaar van de publieksprijs Sport in 2018, met kickbokstrainingen bij Don Bosco Rijswijk.

Rijswijk - Iedereen vanaf 16 jaar kan elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur leren kickboksen in combinatie met weerbaarheid en zelfverdediging. Een proefles is gratis, na afloop kun je je aanmelden en bedraagt de contributie €15 per maand. Dames en heren trainen samen en ervaring om mee te kunnen doen is niet nodig. Dus twijfel je welke sport voor jou geschikt is en wil je het een keer proberen? Kom dan op donderdagavond naar Don Bosco aan het Julialaantje 26 in Rijswijk. Parkeren is gratis en na afloop kan je met de andere cursisten gezellig een drankje doen in de kantine.

Aanbod voor kinderen
Ook voor de jongsten onder ons zijn er leuke lessen te volgen. Voor kinderen biedt Don Bosco judo op dinsdag en ballet op zaterdag. Kom je een keertje kijken en meedoen? Elke donderdagmiddag is er Sport Fit voor iedereen vanaf 5 jaar. Hier maak je elke week kennis met een andere sport. Ideaal als je nog niet precies weet welke sport het beste bij jou past. Meer informatie over de verschillende activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op de website: www.donboscorijswijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden