Start RondomRijswijk

Het tweede seizoen van de succesvolle lokale talkshow 'Rondom Rijswijk' gaat in op zondag 22 september van 14.00 tot 15.15 uur. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

Rijswijk - ‘Rondom Rijswijk’ is een gezellig, interactief en informatief praatprogramma waarin lokale cultuur, politiek en debat centraal staan. Het eerste seizoen was een succes. Presentator Frans Limbertie heeft weederom interessante gasten uitgenodigd. Hij ontvangt onder andere Annemarie Krispijn, haar medebewoners van Parkzicht aan de Tubasingel in Rijswijk en Ed Braam van de lokale politieke partij Beter voor Rijswijk. Met hen praat Frans over de strubbelingen tussen de bewoners en Rijswijk Wonen over de recente renovatiewerkzaamheden in en aan het flatgebouw. Ook de schrijvers/dichters Abdulqader Alzuebi uit Syrië en Erfan Nazarahari uit Iran schuiven aan. Zij wonen nog maar drie jaar in Rijswijk en voelen zich hier al helemaal thuis. Tijdens de talkshow vertellen ze over hun ervaringen tot nu toe. Tevens zullen zij enkele gedichten van hun hand voorlezen. Tot slot komen Marjanne van Ginkel-Vroom en Lisa van Ris aan het woord. Zij schreven samen het boek 'Allemaal Struisvogels'. Het is het waargebeurde verhaal van Lisa. Haar eerste vijftien levensjaren stonden bol van fysieke en geestelijke mishandeling en seksueel misbruik. Met beide dames praat Frans onder meer over de totstandkoming van het boek. De talkshow is bij te wonen in de Rijswijkse Schouwburg aan de Generaal Spoorlaan 10.

Het Juliet Ros Combo zorgt, net zoals bij het eerste seizoen van Rondom Rijswijk, voor de algehele muzikale omlijsting. Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie
De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken. In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen. Bent u benieuwd wat er allemaal speelt in Rijswijk? Zet deze middag dan in uw agenda!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden