Praktische hulp extra service na uitvaart

Ineens gebeurt het. Een dierbare overlijdt. Dan is het fijn om een steunpilaar te hebben die weet wat hij moet doen. Op wie je kunt terug vallen. Zo'n steun en toeverlaat is de Rijswijkse uitvaartondernemer Erik de Jong.

Rijswijk - Erik de Jong werkt ruim 25 jaar in de uitvaartbranche en is inmiddels een begrip in Rijswijk. Tijdens een recente uitvaart ontmoet Erik de eigenaresse van Secretariaat Service Haaglanden, Marjolein Ancher, zeer ervaren in administratieve en secretariële zaken. Marjolein Ancher weet: "Met name alleenstaanden en hoogbejaarden die achter blijven, kunnen praktische hulp goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van kranten en tijdschriften, het telefoonabonnement, maar ook goede doelen, loterijen en het afhandelen van internet, social media, e-mail". Zij wijst er op dat de gemeente na een overlijden diverse instellingen hiervan op de hoogte stelt, zoals pensioenfondsen, uitkeringsinstanties en ziektekostenverzekeraars. "Maar", vervolgt Marjolein Ancher, "er zijn ook veel bedrijven die de nabestaanden zelf moeten informeren. Bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, water- en energieleveranciers".

De uitvaartondernemer en de administratie-expert besluiten tot een extra dienstverlening, en gaan samen werken. Het houdt in dat nabestaanden die opzien tegen al het gedoe met regelzaken, praktische ondersteuning kunnen krijgen van Marjolein Ancher. Erik de Jong is blij met de samenwerking met Marjolein: "Die sluit uitstekend aan bij mijn visie: Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven". Van Vredenburchweg 55 in Rijswijk. website www.dejonguitvaartbegeleiding.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden