Oer-Hollandse musical ’t Schaep met de 5 Pooten is te zien in Rijswijk

Naar de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser en Harry Bannink met o.a. Eva van der Gucht, Paul Groot/Remko Vrijdag en Ellen Pieters/Annick Boer in oktober te zien in Rijswijk/

Rijswijk - Wat is er Nederlandser dan 't Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser blijft 't Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. Klassiekers als We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar, Het zal je kind maar wezen en Vissen mogen ook in deze musicalbewerking niet ontbreken. Met o.a. Paul Groot/Remko Vrijdag, Eva van der Gucht, Ellen Pieters/Annick Boer, John Buijsman en Jetty Mathurin. Voor deze bewerking schreef Raoul Heertje een compleet nieuw verhaal met alle vertrouwde karakters uit de serie. 't Schaep met de 5 Pooten is op 2 en 3 oktober te zien in De Rijswijkse Schouwburg.

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol livemuziek en fraaie choreografieën.

Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar. 't Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag / Paul Groot als Kootje de Beer en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje Lefevre, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

't Schaep met de 5 Pooten wordt geproduceerd door MORE Theater Producties. De voorstelling is op 2 en 3 oktober te zien in De Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) of rechtstreeks via het theater.

Voor meer informatie over de voorstelling: www.tschaepdemusical.nl. 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden