Foto: Rob van Roosmalen
Foto: Rob van Roosmalen

Cursus Digitale Fotografie

Kom fotograferen bij Fotoclub F70! 

Samen fotograferen is leerzaam en leuker! Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70 en kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.15 uur bij elkaar om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. We helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve wijze.

Gevarieerd programma

Het jaarprogramma bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden.              

Meer informatiewww.fotoclubf70.nl. Kom gerust een keer langs op een clubavond! LocatieBibliotheek Rijswijk Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk. Dat is naast het NS-station. Voor beginnende fotografen (óók voor niet-leden van Fotoclub F70) start op maandag 16 september de:

Beginnerscursus Digitale Fotografie

Vallen je vakantiefoto's nog wel eens tegen? Of wil je graag ontdekken hoe je met jouw camera (nog) betere foto's kunt maken? …….. Misschien is dan de "Beginnerscursus Digitale fotografie" van Fotoclub F70 wel iets voor jou!

Wanneer?De cursus bestaat uit zes maandagavonden, te weten 16 en 30 september, 14 en 28 oktober, 25 november en 9 december 2019 van 20.00 tot 22.15 uur in de Bibliotheek Rijswijk en twee praktijkochtenden (zaterdag 5 oktober en zaterdag 2 november).

In deze cursus gaan we stapsgewijs ontdekken hoe je (nog) betere foto's kunt maken. De cursus zowel theoretisch als praktisch van aard. Iedere avond wordt er een huiswerkopdracht gegeven. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: diafragma, scherptediepte, sluitertijd, hanteren van de camera, lenzen, statieven, compositie, belichting, ISO-waarde, het histogram en basiskennis Lightroom.

De bedoeling van de cursus is dat je je na het volgen hiervan bewust bent van de mogelijkheden van de camera en ontdekt hebt welke factoren het verschil maken tussen een "gewoon kiekje" en een foto waar je echt trots op kunt zijn!

De kosten voor de totale cursus inclusief lesmaterialen bedragen € 110,00. Kijk voor meer informatie op www.fotoclubf70.nl

Meer berichten