Dorcas haalt weer 350 kg spullen op

Dorcas hulp Delft en Haaglanden heeft zaterdag 24 en 31 augustus ruim 350 kg kleding, dekens en kleding en schoeisel opgehaald voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Rijswijk - De meeste kleding werd ingezameld bij het Kerkelijk Centrum in Delfgauw. Hier kwam ruim 150 kg binnen! De ingezamelde kleding wordt verkocht via ReShare in Oosterhout en met de financiële opbrengst financiert Dorcas noodhulp, sociale projecten en structurele projecten in ruim 20 landen. Ook wordt met de opbrengst een project voor opvang voor de burgerbevolking in Jemen door voedsel, schoon drinkwater, tenten,dekens,medische hulp en sanitatie. De volgende actie wordt gehouden op zaterdag 23 november gehoudenn Delft, Pijnacker/Nootdorp ,Rijswijk en Leidschendam.

Kleding kan men het gehele jaar afgeven op het centrale depot aan de Merellaan 13 in Rijswijk-zuid/Delft-noord of op een van de depots in de regio. Naast kleding kan men dan ook voedsel doneren. Kijk hiervoor op www.dorcashulpdelft.nl of bel met Wim van Dorp via 070-41510 13 of 06-485 25932. U kunt ook een mail sturen naar het mailadres: dorkashulpdelft@hotmail.com.

Meer berichten