Crea Weekend in de Broodfabriek

Tijdens het weekend van 6, 7 & 8 september vindt het Crea Weekend weer plaats in De Broodfabriek. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen na de zomervakantie.

Rijswijk - Deze editie staat in het teken van Origami. Orimaki verzorgt tijdens het Crea Weekend leuke Origami workshops voor beginners en gevorderden. Zo kan iedereen Origami ervaren. Deze workshops vinden plaats op het Origami Plein, welke centraal op de beurs te vinden is. Deze editie hebben alle standhouders weer diverse creatieve workshops en demonstraties in petto, voor volwassenen én voor kinderen. Bekijk een demonstratie van verschillende stempeltechnieken of volg een workshop acrylgieten of papier scheppen. Genoeg variatie om heel de dag mee te vullen. Let op, bij sommige workshops moet je jezelf van tevoren aanmelden.

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel met naam en e-mailadres €2,- kassakorting op een ticket van één volwassene (€8,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Invullen:

Naam:

E-mail:

Meer berichten