Dit ziet er heerlijk ontspannen uit!
Dit ziet er heerlijk ontspannen uit!

Te Werve doet mee aan het Strandwalfestival

In het weekend van 13,14 en 15 september is Rijswijk weer het toneel voor het inmiddels traditionele Strandwalfestival. Na het succes van de afgelopen jaren is er dit jaar weer iets leuks bij Te Werve Buiten voor iedereen die van Jazz en lekker eten en drinken houdt in een ongedwongen sfeer middenin de natuur.

Rijswijk - Heerlijk genieten van de Zuid-Afrikaanse Boschendal wijnen en een goed gevulde picknickkist. Dit is een uniek pop-up zondagmiddag event aan het water bij Te Werve Buiten waar smaak en beleving samenkomen. Samen met je vrienden of familie kun je van 12.00 tot 15.00 uur genieten van het prachtige landgoed Te Werve terwijl je nog een oerbroodje smeert, frisse salade opschept en een glas rosé drinkt. Hiervoor is het nodig om te reserveren: www.tewervebuiten.nl

Vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur kan je heerlijk genieten van een DJ, diverse lokale Jazz bandjes en een BBQ bij Te Werve Buiten. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met de Picknick of een wandeling op het landgoed. Voor de kinderen is er een springkussen. Ervaar samen met vrienden of buren deze mooie plek in Rijswijk en neem een lekker glas wijn, een clubbottle bier of een Gin-tonic en laat de middag voorbij gaan. Reserveren is niet nodig. Kijk voor meer informatie op: www.tewervebuiten.nl.

Meer berichten