Gezinspicknick in Rijswijk Buiten

Gezinspicknick in Rijswijk Buiten: eet, deel en speel samen, leer je buren kennen. Misschien maak je nieuwe vrienden.

Iedereen is welkom op deze gezinspicknick op woensdag 28 augustus in Rijswijk Buiten.
Vaders, moeders, kinderen, opa's, oma's: neem je eigen kleedje en hapjes mee. Schuif aan bij de buren en proef van elkaars eten.

Welzijn Rijswijk zorgt voor veel spelletjes, een knutselworkshop en Carla, yogadocente van Mahata School & Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling, verzorgt een workshop gezins-yoga.

De Bibliotheek aan de Vliet zorgt voor een workshop moestuin programmeren. Meneer Endlich, een muzikale inwoner van Rijswijk, zal voor de opening zorgen.

Deze laatste gezinspicknick is een bijzondere. Hij staat in het teken van het nieuwe thema van Welzijn Rijswijk: Blijf in Beweging.

De bladeren verkleuren van groen naar warme tinten oranje en rood in de herfst. De frisse geur van het gras wordt verbloemd door vers gevallen regen, de natuur is constant in beweging.

Zoals de natuur verandert met de seizoenen blijven wij van Welzijn Rijswijk ook in beweging. Ons aanbod passen we aan naar jouw behoeftes, waar heb jij behoefte aan? Hoe blijf jij in beweging? Heb jij verborgen talenten en wil je die delen? Of wil jij juist jouw talenten ontdekken? Wij kunnen jou daarbij helpen. Wij willen graag weten waarbij we jou kunnen helpen en vragen of je de kaart achterin de brochure zou willen invullen en afgeven bij Wijkcentra Stervoorde, Het Oude Raadhuis en Buurtsuper Sion.

Zo biedt jij ons de kans om in beweging te blijven. Kom je ook? We verzamelen 28 augustus om 13.00 uur bij Buurtsuper Sion (bij Kindcentrum BuitenRijck in Rijswijk Buiten) aan de Metelerkampstraat 105. Meer informatie? Bel met Jermain de Bies via 06 40 97 57 89 of mail jermain.debies@welzijn-rijswijk.nl

Meer berichten