Walking Football bij RVC Celeritas

Rijswijk - Na een korte vakantie-periode is bij RVC Celeritas op het Sportpark Prinses Irene (naast de Schilp) het Walking Football weer van start gegaan. De trainingsdagen zijn telkens op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Walking Football is voor zowel dames als heren die eigenlijk gedacht hadden nooit meer tegen een balletje te kunnen schoppen vanwege gezondheidsproblemen of vanwege de leeftijd. Het Ouderenfonds heeft het destijds opgezet om ouderen weer in gezonde beweging te zetten en om ze onder leeftijdsgenoten te brengen. Deze snelgroeiende tak van sport heeft nu een onmisbaar plekje verworven bij RVC Celeritas. Joke (70), die vroeger nog aan damesvoetbal deed zei laatst nog dat de beslissing die ze genomen had om aan Walking Football te gaan doen de beste was die ze in jaren genomen had. Tom (73) voegde daar aan toe dat eigenlijk iedereen dat zou moeten gaan doen....zo gezellig om samen zoveel plezier te beleven.

Jammer dat niet iedereen op de hoogte is van deze gezonde manier van bewegen. Kom eens kijken of een gratis proeftraining meedoen.... en je zult zien dat het voor iedereen toegankelijk en reuze gezellig is om weer samen je favoriete spelletje te kunnen beleven. Kies voor afwisseling in je leven en blijf onder mensen met een gezonde dosis humor en sportieve gezelligheid. Ons gezellige clubje herbergt momenteel zo'n 10 dames en 12 heren in de leeftijd tussen de 50 en 70 jaar. En oh, ja.....de contributie voor een heel jaar lang gezelligheid bedraagt slechts 85 euro. Tot binnenkort.....u bent van harte welkom en uiteraard staat er voor iedere nieuwe deelnemer ter kennismaking een heerlijk kopje koffie klaar bij Jasmijn. Kijk voor veel info over onze gezellige vereniging op de website: www.rvcceleritas.nl

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden