De mini-stars van RVC Celeritas. Jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar zijn van harte welkom.
De mini-stars van RVC Celeritas. Jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar zijn van harte welkom. (Foto: )

Mini-stars zijn meer dan welkom bij RVC Celeritas

Het 112 jaar oude RVC CELERITAS koestert de zogenoemde mini-stars, jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 5 t/m 7 jaar. Er wordt daarom ook het komende seizoen weer naar hartelust gevoetbald door ze op het prachtige Prinses Irene Sportpark.

Rijswijk - Het is zo'n leuk gezicht om ze iedere woensdag-middag en zaterdag-ochtend bezig te zien, onder leiding van Aad Molenkamp.... Kom ook eens kijken en neem niet alleen uw zoon en/of dochter mee, maar ook opa en oma. Ze zullen het helemaal geweldig vinden. Bekende oud-leden van Celeritas, zoals o.a. Sarina Wiegman (coach van het Nederlands dames-elftal) en Dick Advocaat (succesvol trainer en speler van o.a. ADO) zijn ooit begonnen bij Celeritas. Van RVC-zijde mogen we o.a. Aad de Mos niet vergeten, die zijn trainersloopbaan ooit begon op ons terrein aan de Schaapweg. Uiteraard ondersteunen deze oud-leden het van harte dat de MINI-STARS een goede kans geboden worden om uit te groeien tot de voetbaltrots van de familie.
Er kunnen natuurlijk gratis en zonder verplichtingen trainingen gevolgd worden om sfeer te proeven. Meld u dan wel aan via onze website www.rvcceleritas,nl dan houden we rekening met uw komst.
 

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden