Wessel van Keuk fietst tour op e-bike
Wessel van Keuk fietst tour op e-bike (Foto: Stella Fietsen)

Van Keuk op tweederde van Tour voor KWF

Wessel van Keuk uit Rijswijk is voormalig tourfotograaf. Hij verloor de liefde van zijn leven aan de gevolgen van kanker. Als eerbetoon fietst hij op haar Stella e-bike de Tour de France. Daarnaast probeert Wessel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF.

Rijswijk/Frankrijk - Tijdens de eerste 14 etappes heeft hij €4.200,- bij elkaar gefietst. Wil jij Wessel helpen om zijn doel te bereiken? Dat kan met een donatie op zijn actiepagina! “Het parcours van de Tour ken ik op mijn duimpje maar dit jaar is de Tour extra bijzonder. Deze tour staat namelijk volledig in het teken van mijn vrouw Astrid. Op haar e-bike leg ik alle etappes af. Hiermee wil ik geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het is een zeer spannende en gedenkwaardige periode”, vertelt Wessel van Keuk.

“Wessel is de eerste persoon die de Tour de France fietst op een e-bike, en wel een Stella e-bike, fantastisch! Wessel wordt door Stella gesponsord. Tijdens de Tour gaat er €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag, rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding. Ook in alle E-bike Testcenters staan donatieboxen zodat bezoekers een donatie kunnen doen.”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden