De prachtige 3d Schildering
De prachtige 3d Schildering (Foto: Winkelcentrum in de Boogaard)

3D-straatschildering Bomenplein

Op het Bomenplein in Winkelcentrum In de Bogaard kun je op de foto met een prachtige 3D-straatschildering. Deel jouw foto op Facebook, tag winkelcentrum In de Bogaard en maak kans op een JBL Charge 4 Bluetoothspeaker van MediaMarkt of één van de andere prijzen.

Rijswijk - De 3D-straatschildering is met acryl op het Bomenplein geschilderd en is 4 bij 6,5 meter groot. Op een afstand van ongeveer 2m vanaf de schildering ligt het kijkpunt; vanaf dit punt is de optische illusie van de afbeelding zichtbaar. Remko van Schaik is een Nederlandse straatkunstenaar uit Utrecht die zich specialiseert in straatkunst met optische illusies van 3D. Hij houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met tekenen en schilderen met uiteenlopende stijlen en vaardigheden. Donderdag 18 juli hebben wethouder van der Laar, Eline Koekenberg (interim voorzitter van de winkeliersvereniging) en Remko van Schaik (kunstenaar) de 3D-straatschildering geopend.

Doe mee en win

Wil jij kans maken op een JBL Charge 4 Bluetoothspeaker van MediaMarkt of een van de andere prijzen, deel dan uiterlijk 1 september jouw foto van de 3D-straatschildering op Facebook, tag winkelcentrum In de Bogaard en wie weet win jij een mooie prijs. Kijk op indebogaard.nl of Facebook voor meer info!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden