Foto: Christopher A. Dominic
Foto: Christopher A. Dominic (Foto: Christopher A. Dominic)

Het songfestival komt naar Rijswijk!

Het Songfestival 2020 vindt plaats in Rijswijk. Trias Centrum voor de Kunsten organiseert samen met het primair onderwijs het Rijswijkse Songfestival. Leerlingen uit groep 7 vertegenwoordigen op 20 april 2020 hun eigen school in de strijd om de felbegeerde eerste plek.

Alle Rijswijkse scholen worden uitgenodigd mee te doen met leerlingen uit groep 7. De kinderen studeren bekend Songfestival-repertoire in onder begeleiding van een vakdocent muziek van Trias. Op 20 april 2020 schitteren zij op het podium van de Rijswijkse Schouwburg tijdens de finale van het Rijswijkse Songfestival.

Douze points

Alle groepen 7 vertegenwoordigen hun school tijdens het Rijswijkse Songfestival. Trias en de scholen ontwikkelen samen een lesprogramma. De kinderen leren over het Songfestival en kiezen een lied dat zij instuderen. In een kort promotiefilmpje introduceren zij hun school en hun gekozen nummer. Op 20 april schitteren de leerlingen in de finale op het podium van de Schouwburg. De winnaar wordt gekozen door het publiek en een vakjury.

Meer informatie over het Rijswijkse Songfestival volgt snel. Blijf op de hoogte via www.stichting-trias.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer berichten