Elias van Hees presenteert nieuwe single voor 250 belangstellenden

In een volle Sir Winston Club in Rijswijk heeft de Haagse politicus Elias van Hees zaterdagavond zijn eerste single, "Het Meisje van de Bakker", gepresenteerd aan het grote publiek. Ondermeer Rein Mercha, Ramon Beense, Peter la Haye en Edgar Burgos (Trafassi) gaven gastoptredens. Er kwamen meer dan 250 mensen op het evenement af. 

Rijswijk - Onder de belangstellenden waren naast vrienden en familie ook veel bekende regiogenoten. ADO-icoon Tom Beugelsdijk nam een van de eerste singles in ontvangst uit handen van Van Hees. Ook politici Andre Elissen en Hilbrand Nawijn, de Haagse ondernemer Harry Ballemaker en zigeunerzanger Rein Mercha kregen een exemplaar. Ook buiten de regio trok het evenement de aandacht, zo waren voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting en de Amsterdamse ondernemer Hemmie Kerklingh aanwezig. Gemeenteraadslid Jelle Meinesz presenteerde de avond samen met Mick van der Hoek. 

Van Hees, in het dagelijks leven woordvoerder van Hart voor Den Haag/Groep de Mos: "Hier ben ik stil van en kan alleen maar iedereen bedanken die aanwezig was en heeft geholpen. Het was een geweldig feest!" 

Foto: Sandra Bol

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden