jubileum 5 jaar Herberg van ouds 't nest

Rijswijk - Het is al weer 5 jaar geleden, dat Robin den Heijer en Esmeralda van der Ende het café restaurant overnamen van de vorige eigenaar. Een goedlopend bedrijf, met verschillende mogelijkheden. Zie de mogelijkheden op onze vernieuwde website www.oudenest.nl.

In die 5 jaar zijn ook de nodige aanpassingen gedaan, we zijn sinds vorig jaar een trouwlocatie geworden. Onze 1e bruiloft was een groot succes!

Sinds dit jaar hebben wij ons uitgebreide terras voorzien van een leuke kinderspeelplaats met een glijbaan en schommels.

Om ons jubileum te vieren hebben wij de maanden juli en augustus een mooi maand menu voor u samen gesteld voor €25,-. Dit jaar hebben wij een aparte zomerkaart gemaakt met onder andere plateau 't nestje (gehaktballetjes, gamba's, meloen met ham, champignons met een roomsaus, olijven, augurk en brood met truffeldip, gezellig om te delen). Naast alle andere wisselende gerechten zijn nog altijd de spareribs, saté en de traditionele kalfslever de klassiekers van het restaurant. Inmiddels zijn de spareribs, saté en eventueel andere gerechten ook af te halen.

Wij willen onze gasten en het personeel bedanken voor de afgelopen 5 jaren, mede dankzij deze mensen hebben wij inmiddels een succesvolle onderneming. Op naar de volgende jaren.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in om ook de komende tijd weer veel gasten te verwelkomen op de van Vredenburchweg 126. Het is altijd handig om tijdig te reserveren voor lunch en diner:

Telefoon: 070 3997660 en mail: info@oudenest.nl

Meer berichten