#Doeslief actieweken bij Autohaag Zeeuw

Autohaag Zeeuw is deze zomer nog eens extra lief voor u én voor een goed doel. #DOESLIEF; misschien heeft u er al eerder over gehoord. Een kreet die in het leven is geroepen om wat aardiger tegen elkaar te doen. En ook wij doen mee! Tijdens de #DOESLIEF actieweken stapt u extra voordelig in een nieuwe Renault, Kia of Nissan. Uw #DOESLIEF voordeel ka, afhankelijk van het gekochte merk,  oplopen tot maar liefst € 4.300,- en voor elke verkochte auto doneert Autohaag Zeeuw € 100,- aan een goed doel. Aan u de keus aan welk goed doel Autohaag Zeeuw doneert; Amref Flying Doctors, Make-A-Wish of Het Vergeten Kind.

Goede doelen

Amref Flying DoctorsHet is Amref's missie om de gezondheid van kwetsbare bevolkingsgroepen in Afrika structureel te verbeteren, zodat zij de kans krijgen om aan armoede te ontsnappen.

Make-A-WishMake-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Het Vergeten KindHet Vergeten Kind zorgt ervoor dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich  kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst.

Facebook-actieIn de showrooms van Autohaag Zeeuw staat een #DOESLIEF photobooth voor onze #DOESLIEF Facebook-actie. U kunt hier een foto maken en op de foto aangeven welk van bovengenoemde goede doelen u wilt steunen. De foto en het daarbij behorende goede doel met de meeste likes en deelacties krijgt van Autohaag Zeeuw nog eens € 1.000,- extra gedoneerd. Een kleine moeite, groot plezier! U doet toch ook mee aan deze geweldige actie?

Voor de allerliefste acties van Nederland moet u bij Autohaag Zeeuw zijn! Deze actie is geldig t/m 27 juli 2019 dus wees er snel bij.

Meer informatie?
Meer informatie over onze #DOESLIEF actie? Onze verkoopadviseurs vertellen u, onder het genot van een (h)eerlijk kopje Peeze koffie of thee, graag meer! En als u er dan toch bent? Maak dan meteen een foto in de photobooth en plaats deze op de Autohaag Zeeuw Facebook-pagina's. Zo steunt u ook één van bovengenoemde goede doelen!

Meer berichten