Wessel fietst de Tour de France alvast vooruit


Wessel van Keuk zamelt geld in voor het KWF.
Wessel van Keuk zamelt geld in voor het KWF. (Foto: Stella Fietsen)

Wessel fietst de Tour de France alvast vooruit

Als eerbetoon aan zijn overleden vrouw fietst Wessel van Keuk uit Rijswijk de Tour de France. Hij fietst alle etappes op haar Stella e-bike, een dag voor het profpeloton uit. Tijdens het fietsen haalt Wessel geld op voor KWF Kankerbestrijding.

Rijswijk - Wessel van Keuk over zijn tocht: “Ik was jarenlang tourfotograaf. Het parcours ken ik daarom op mijn duimpje. Dit jaar is de tour voor mij extra bijzonder. Deze tour staat volledig in het teken van mijn vrouw Astrid, die overleed aan de gevolgen van kanker. Op haar e-bike zal ik de etappes afleggen. Hiermee wil ik geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het wordt een zeer spannende en gedenkwaardige periode.” De eerste etappe werd afgelegd op vrijdag 5 juli en inmiddels heeft Wessel twee van de twintig etappes afgelegd. Op de hoogte te blijven van zijn gefietste etappes? Wessel volgen kan via de blog en dagelijkse vlogs op: www.stella.nl/tour. U kunt doneren via: https://acties.kwf.nl/fundraisers/wesselkeuk/wegkletsen-met-wessel.

Toen Stella hoorde dat Wessel de tour voor zijn overleden vrouw op een Stella e-bike ging rijden wilde zij graag een steentje bijdragen. Wessel wordt daarom door Stella gesponsord. Tijdens de Tour gaat er €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag, rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella. Ook in alle E-bike Testcenters staan donatieboxen zodat bezoekers een donatie kunnen doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden