Foto:

Wondere Wereldrecord Koprollen

Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en 2100 medewerkers van Triodus Kinderopvang in de Haagse regio maakten in totaal 50.000 koprollen. De SWKGroep, waar Triodus Kinderopvang onderdeel van is, vestigt hiermee het Wondere Wereldrecord Koprollen.

Regio - Na vele trainingsuren rolden al deze mensen op 2 juli samen op een spectaculaire manier het nieuwe themajaar de Wondere Wereld in.Triodus Kinderopvang neemt de kinderen uit de Haagse regio in het nieuwe themajaar mee op wereldreis naar de 'Wondere Wereld'. Stimuleren van ontwikkeling is het doel. "We wilden dit nieuwe themajaar graag op een bijzondere manier starten", vertelt Ad Doorneveld, voorzitter van de raad van bestuur van de SWKGroep. "En omdat de wereld op zijn kop nog wonderlijker is, wilden we het wondere wereldrecord koprollen vestigen", vervolgt Doorneveld. "Uiteraard deed ik zelf ook mee!"

Alle kinderen zijn welkom in de Wondere Wereld. Er is een Wondere Wereld ideeënboek ontwikkeld. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Het is voor iedereen gratis te downloaden via www.swkgroep.nl. Op de website leukekinderactiviteiten.nl zijn gratis uitdagende en wonderlijke kinderactiviteiten te vinden. Hiermee krijgen alle kinderen de kans om zich op een leuke manier te ontwikkelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden