Rijswijkse Honk- en Softbalvereniging Red Lions.
Rijswijkse Honk- en Softbalvereniging Red Lions. (Foto: )

Jonge 'Rooie Leeuwen' gezocht voor Beeball

Na de zomervakantie doen de teams van honk- en softbalvereniging Red Lions weer mee aan nieuwe competities. De Beeball Rookies en Beeball Majors kunnen nog wel een paar spelers gebruiken.

Rijswijk - Beeball is een vorm van honkbal die er op is gericht om jonge kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met het spelletje. Winnen doet er niet toe, het gaat vooral om plezier hebben en samen, als team een leuke wedstrijd spelen. Jongens en meisjes van vijf tot zeven jaar kunnen terecht bij de Beeball Rookies en jongens en meiden van acht tot tien jaar bij de Beeball Majors. Beide teams trainen op woensdagavond om 17:30 uur; de Rookies een uurtje, de Majors 1,5 uur. Red Lions kent geen wachtlijsten voor deze teams, dus de kinderen kunnen gelijk al mee doen. Natuurlijk mogen ze eerst een paar keer uitproberen of ze de sport inderdaad wel leuk vinden voordat ze evt. beslissen om lid te worden.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar secretaris@redlions.nl, of kijk op de website. Wilt u uw kind opgeven? Ga naar www.redlions.nl/lid-worden/ en download het inschrijvingsformulier en wie weet staat uw zoon of dochter de volgende keer ook op de foto tussen deze stoere jongens en meiden.

Meer berichten