Dames gaan fietsen
Dames gaan fietsen (Foto: Wilma Berends)

Vrienden vinden in de buurt met Leuke luitjes

In Rijswijk en omgeving zijn tientallen Leuke luitjes op zoek naar vrienden en buurtgenoten met dezelfde hobby. Ronald, Wilma en Lukas van Leuke Luitjes zetten zich in om deze mensen bij elkaar te brengen.

Rijswijk - Iedereen kent wel iemand die eenzaam is of niemand meer heeft om zijn hobby uit te oefenen. Meer dan een derde van de Nederlanders heeft eenzaamheidsgevoelens. Leuke luitjes is een platform dat deze mensen met elkaar in contact brengt. Ronald: "Bestaande maatjes vallen soms weg als je ouder wordt en hoe vind je dan nieuwe maatjes voor de gezelligheid of om actief te blijven? Op de site van Leuke uitjes kunt u interesses invullen en contact leggen met mensen met de zelfde interesses. Na een eerste kennismaking online, volgt vaak de kennismaking bij een kopje koffie. Als het klikt kunt u gezellig samen op stap. Zo ontstaan nieuwe langdurige vriendschappen." Meldt u aan of kijk voor meer informatie op de website: https://leukeluitjes.nl/hoe-werkt-het..

Alle 60-plussers uit Rijswijk en omgeving zijn welkom bij Leuke luitjes. Deelname is gratis. Leuke luitjes kan dit gratis doen voor ouderen dankzij steun van fondsen, zoals het Oranjefonds, en door donaties. En ook omdat de mensen achter Leuke luitjes zich onbetaald inzetten voor meer gezelligheid en minder eenzaamheid.

Meer berichten