Deelnemen is belngrijker dan winnen, maar winnen is toch ook wel leuk...
Deelnemen is belngrijker dan winnen, maar winnen is toch ook wel leuk... (Foto: )

Voetbal Verbindt 2019

Vrijdag 12 juli strijden meer dan 11 teams op de velden van Forum Sport in Voorburg tijdens het jaarlijkse Voetbal Verbindt toernooi. Het toernooi staat in het teken van Fair Play en deelnemen is belangrijker dan winnen, alhoewel er wel degelijk serieus gestreden wordt om de overwinning.

Voorburg - Fonteynenburg organiseert dit jaarlijkse evenement alweer voor de zesde keer voor mensen met en zonder psychische achtergrond, zorgvragers en zorgverleners, voetballers en bankzitters. Achtergrond is op deze dag niet belangrijk, het is de inzet die telt. Op deze dag maken we een succesvol sporttoernooi dat daadwerkelijk mensen verbindt. Alle deelnemende teams, waaronder teams van Fonteynenburg, Clean All, Limor, Parnassia, Reakt en Woej strijden natuurlijk voor de overwinning. Maar het toernooi op zich is al heel bijzonder. Een dag vol sportiviteit en ontmoeting. Kennis of ervaring in voetbal is niet belangrijk, het gaat om samenspel. Het afgelopen jaar ging Stichting Anton Constandse er met de overwinning van door na een spannende finale tegen het team van De Haagse Zaak. Wie wordt dit jaar de winnaar van de bijzondere wisselbeker? Kijk www.fonteynenburg.nl/voetbal-verbindt-2019 of neem contact op voor deelname, sponsoring, of een andere ludieke manier om dit unieke toernooi te ondersteunen. Iedereen is ook van harte welkom om zich aan te melden en mee te sporten!

Fonteynenburg ondersteunt en werkt samen met volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en daarbij mogelijk psychosociale problemen bij het leiden van een gewoon leven.

Meer berichten