Alle geslaagden kunnen aanstaande woensdag een lekker frietje scoren voor slechts een euro!
Alle geslaagden kunnen aanstaande woensdag een lekker frietje scoren voor slechts een euro! (Foto: Bram Ladage)

Bram Ladage feliciteert alle geslaagden met puntzak voor 1 euro

Bram Ladage feliciteert alle geslaagden met puntzak voor 1 euro Vorige week kregen ruim 200.000 middelbare scholieren te horen of zij waren geslaagd. Om die reden organiseert de Rotterdamse frietformule Bram Ladage de feestelijke 'geslaagd actie' op woensdag 19 juni. Alle geslaagde patatliefhebbers kunnen op deze dag op vertoon van een schoolpas een puntzak friet voor 1 euro scoren bij de Bram Ladage vestigingen.

Bram Ladage's geslaagd actie
Op woensdag 19 juni zet Bram Ladage alle geslaagden extra in het zonnetje. Liefhebbers kunnen tussen 12.00 – 16.00 uur een patatje met saus voor 1 euro scoren bij elk Bram Ladage filiaal. De actie is alleen mogelijk op vertoon van de schoolpas van het schooljaar 2018/2019. ''We zijn trots op alle geslaagden en willen hen met deze actie dan ook extra laten genieten van onze verse patat. Van Rotterdam tot Alphen aan den Rijn; elke winkel doet mee aanstaande woensdag'', aldus Rocco Ladage.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE
Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de fritesformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op sociale media.

Overige informatie Bram Ladage www.ladage.nl | www.facebook.com/bramladage | info@ladage.nl


 

Meer berichten