Loopfestijn en zomerfestijn in één.
Loopfestijn en zomerfestijn in één. (Foto: Pixabay)

Loopfestijn voor Stichting Ushersyndroom

Binnenkort kan iedereen mee rennen tijdens de 9e editie van het Loopfestijn in Wateringse Veld.

Wateringse Veld - Dit door het Bewonersplatform Wateringse Veld georganiseerde loopevenement heeft afstanden van 10 km, 5 km, 2,5 km, 500 km en een 2,5 km wandelafstand. Het Loopfestijn haalt deze keer geld op voor stichting Ushersyndroom. Iedereen kan meedoen aan dit fantastische evenement en ook dit jaar heeft het (hard-)loopevenement weer veel gratis (kinder-)activiteiten!. Loopt u mee op 23 juni? U kunt zich inschrijven via de website www.wateringseveld-loopfestijn.nl

Op 23 juni zal gelijktijdig ook weer het Zomerfestijn plaatsvinden, met veel gratis sport en spel, (groot-)ouders en kinderactiviteiten, lekkere hapjes en dranken en muziek. Doe mee, kom kijken en luisteren. Het zomerfestijn is van 10.00 tot 15.00 uur.

De stichting Ushersyndroom ondersteunt mensen met het Ushersyndroom en zameld geld in voor onderzoek. Mensen die aan de ziekte lijden worden gedurende hun leven progressief doof en blind. Het bewonersplatform Wateringse Veld helft de stichting geld in te zamelen voor verder onderzoek. Op dit moment is er namelijk nog geen genezing voor het syndroom bekend.

Meer berichten