RondomRijswijk

In de lokale talkshow 'RondomRijswijk' van zondag 23 juni ontvangt presentator Frans Limbertie weer interessante gasten. Met hen praat hij over (lokale) cultuur, politiek en andere zaken die nu spelen in Rijswijk.

Rijswijk - Deze middag ontvangt Frans de de fractievoorzitter van Rijswijks Belang, Marc Weterings. Met hem bespreekt hij o.a. de actuele zaken in de Rijswijkse politiek en hoe hij de rol van zijn partij hierin ziet. Ook de Haagse politieke journalist Ivar Lingen doet zijn visie op de landelijke- en Rijswijkse politiek uit de doeken. Ivar is hoofdredacteur van 'Haagse Tijden', voorheen 'De Oud-Hagenaar', oprichter van Debatmeester en presentator van het radioprogramma 'Spuigasten'.

Naast politiek heeft RondomRijswijk nog een ander belangrijk onderwerp op het programma staan: het Songfestival. Nu Nederland na 49 jaar opnieuw het Songfestival heeft gewonnen en de volgende editie organiseert is dit zangfeest ineens uitermate belangrijk geworden. Schrijver Dave Boomkens schreef een boek over het Songfestival en publiceerde biografieën over de zangeressen Liesbeth List en Getty Kaspers. Kaspers won in 1975 met de Nederlandse band Teach-In het Eurovisiesongfestival. En natuurlijk komt er ook iemand uit het publiek voor even in het spotlicht.

Roland Meyer en Caroline Ros zorgen met hun 'Juliet Ros Combo'' voor de muzikale omlijsting. RondomRijswijk' is deze keer van 14.00 – 15.15 uur, in Museum Rijswijk, Herenstraat 67 in Rijswijk. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

Meer berichten