Bezoekers konden zich vergapen aan de mooie oldtimers én alvast een voorproefje zien van het Strandwalfestival 2019!
Bezoekers konden zich vergapen aan de mooie oldtimers én alvast een voorproefje zien van het Strandwalfestival 2019! (Foto: )

Het Strandwalfestival bezocht Oldtimerdag

De Oldtimerdag bij In de Bogaard reserveerde dit jaar een speciale parkeerspot voor het strandwalfestival busje. Een aantal artiesten van het Strandwalfestival zijn namelijk alvast aan het touren door Rijswijk.

Rijswijk - Op tweede pinksterdag liep Rijswijk massaal uit naar de Bogaard. Het brommende geluid en de opgepoetste oldtimers liet het hart van vele Rijswijkers sneller kloppen. Maar tussen alle oldtimers in viel het nieuwe busje van Strandwalfestival On Tour op. Gepaard met artiesten en Dj´s waren zij aanwezig ter promotie van het Strandwalfestival. Het busjes zorgde voor een goede sfeer bij het publiek, er werd door jong en oud meegedanst op de muziek. Dit als kleine voorproef voor het weekend van 13, 14 en 15 September. Tijdens Strandwal Helemaal Fresh op 13 september staan dit jaar onder andere Famke Louise, Badd Dimes en Caza. Afgelopen week werd ook bekend dat naast Shirma Rouse en Xander de Buisonjé, ook Maan op de line-up van Strandwal By Night staat. De volgende stop van het Strandwalfestival On Tour busje is TOOST Festival op 14 juni.

Meer berichten