Wel of geen speelgelegenheid?
Wel of geen speelgelegenheid?

Komt er een speelgelegenheid in Park Hofrust?

Het afgelopen jaar heeft Park Hofrust een nodige opknapbeurt gekregen. Park Hofrust heeft veel bezoekers en de wens is om het park toegankelijk te maken voor alle omwonenden en dat iedereen van het park kan genieten. U kunt beslissen of een speeltuin voor kinderen daar tussen past.

Rijswijk - Er is vraag gekomen naar een speelgelegenheid voor kinderen van nul tot dertien jaar, zodat ook zij samen met hun ouders meer kunnen genieten van Park Hofrust. Hiernaast biedt een speeltuin de mogelijkheid voor kinderen om op een openbare en vrij toegankelijke ingerichte plek gedurende het jaar schoon en veilig in een natuurlijke omgeving te spelen. Bij de vormgeving van de speelgelegenheid wordt er rekening gehouden met de huidige beplanting van het park. Hiernaast zal er gewerkt worden met voornamelijk natuurlijk materiaal. Het park is echter van iedereen en u krijgt de mogelijkheid om te stemmen over de komst van een speeltuin.

Enquête

Wilt u uw mening kenbaar maken dan kan dat voor 14 juni, door dit artikel met aankruismogelijkheid uit te printen en in te leveren in het Oude Raadhuis in de buurt enquête bak. Of u kunt een e-mail sturen naar spelenparkhofrust@gmail.com.

Op 17 juni zal hierover om 20:00 een overleg plaatsvinden bij de Ottoburg. U bent van harte welkom om aan te sluiten bij dit gesprek. Zo kunnen men met elkaar spreken over de wensen van de buurt met betrekking tot een speelgelegenheid in Park Hofrust.

Invulmogelijkheid

ja, ik wens een speelgelegeheid in park Hofrust omdat:

nee, ik wens geen speelgelegenheid in Park Hofrust omdat:

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden