Weggeefwinkel

Iedere laatste zaterdag van de maand is het verkoopdag bij de Weggeefwinkel in Rijswijk. Mensen die het niet breed hebben kunnen er gratis kleding en spulletjes krijgen, mensen die hun huis of kledingkast willen opruimen kunnen die spulletjes doneren bij de winkel.

Rijswijk - Wanneer je nog nette en schone kleding of kleine huishoudelijke spullen hebt, maar waar je toch vanaf wilt, kun je dit afgeven bij de Weggeefwinkel. De spullen kunnen vervolgens worden opgehaald door mensen die het financieel niet ruim hebben. Zo kunnen hulpbehoevende mensen bijvoorbeeld een keuken en servies pakket krijgen en kan een toekomstige moeder een een babypakket ontvangen. Hiervoor moeten zij wel ingeschreven staan en bewezen hebben dat zij in aanmerking komen. Onder andere mensen met een ooievaarspas en mensen van het azc kunnen hier terecht om iets uit te zoeken. De winkel wordt gerund door een aantal lieve en enthousiaste vrijwilligers die ontzettend hard werken. Hierbij is winkel iedere laatste zaterdag van de maand open voor het kopen van spulletjes tegen een lage prijs. Met de opbrengst kan weer veel worden gedaan, ook donaties zijn zeer welkom.

De Weggeefwinkel is gevestigd aan de Esdoornstraat 3a, 2282 RZ, te Rijswijk. Mail voor meer informatie naar Info@weggeefwinkelrijswijk.nl, of bel tijdens openingsuren naar tel 070- 7859421. Website: http://weggeefwinkelrijswijk.nl/index.html.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden