Welzijn Rijswijk op stap.
Welzijn Rijswijk op stap. (Foto: )

Verbreed je Horizon

Op 3 juni was het zover, met een bus gingen medewerkers en vrijwilligers de stad in om in gesprek te komen met inwoners van Rijswijk.

Rijswijk - 'Verbreed je Horizon' staat als thema centraal bij Welzijn Rijswijk in de maanden juni, juli en augustus. Contacten met andere mensen en het opdoen van ervaringen verhoogt het welzijn van mensen. De medewerkers trokken er met het busje op uit om met voorbijgangers in gesprek te gaan en informatie uit te delen over het aanbod van Welzijn Rijswijk. "Ben jij er aan toe om je horizon te verbreden?" was de vraag die afgelopen maandag gesteld werd aan de voorbijgangers. Dit leverde leuke gesprekken op en gaf Welzijn Rijswijk weer nieuwe inzichten. En een mijnheer die net uit de supermarkt kwam met twee zware boodschappentassen: "Dagje Welzijn en de Welzijnsbeurs? Daar heb ik zeker wel interesse in. Die boekjes neem ik graag mee. Denken jullie ook aan mannendingen?"

Henk Weidema, stadsdichter van Rijswijk, trok er samen met Welzijn Rijswijk op uit. Natuurlijk kon hij het dichten niet laten:

Ga er op uit en leer andere mensen kennen
Verbreed daarmee je horizon
Misschien is het in eerste instantie wel even wennen
Contacten leg je niet vanuit je huisje, tuintje of balkon.

Benieuwd geworden naar het actuele aanbod? Kijk op www.welzijn-rijswijk.nl de facebookpagina van Welzijn Rijswijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden