Mini Tour de France in Rijswijk

Drie dagen lang gaan ruim 250 jongeren tussen de acht en negentien jaar de strijd aan op de racefiets. De Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse is hét wielrennersevenement van Rijswijk.

Rijswijk - Van 28 juni tot en met zondag 30 juni 2019 waant de jeugd van Rijswijk zich in de Tour de France. De deelnemers doen mee met een grote diversiteit aan wedstrijden. Zo zijn er tijdrijden, sprinten en natuurlijk een wedstrijd langs het mooiste stukje Rijswijk, het Jaagpad langs de Vliet. zien wat ze in huis hebben. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door medewerking van de gemeente Rijswijk en vele sponsoren waaronder de trui sponsoren Sir Winston Leisure Center, Simcas, Fire Controle en MVGM. Iedereen is van harte welkom dit van dichtbij mee te maken! Tevens is er van alles rondom het parcours te doen, springkussens, over de markt struinen en misschien kan je zelf meedoen aan een clinic.

Dit unieke driedaagse evenement in de Randstad wordt georganiseerd door RWV De Spartaan aan de Lange Kleiweg. Inmiddels is het dit jaar al weer de zesde keer dat de wielrenwedstrijd gehouden wordt. Meer informatie is te lezen op de website http://jeugdmeerdaagse.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden