Wat een plezier!
Wat een plezier! (Foto: Drievliet)

Nieuwe attractie in Drievliet; het Spray Park

Naast gieren in de achtbaan en rondjes draaien in de draaimolen, kunnen de kinderen nu ook genieten van waterpret in Familiepark Drievliet.

Den Haag - Drievliet heeft afgelopen zondag onder prachtige weersomstandigheden het nieuwe Spray Park in gebruik genomen.Spray Park is een interactieve waterspeelplaats met dertig speelelementen geplaatst op een waterdoor-latende vloer. Zo zijn er voor de allerkleinsten onder andere een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. De grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met de tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. Het duizend vierkante meter grote Spray Park is zeker op zonnige dagen een welkome toevoeging op het attractie aanbod van Familiepark Drievliet, maar door de grote variatie aan waterspeelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersom- standigheden minder zijn. Het Spray Park is gefabriceerd door Waterplay uit Canada.

Familiepark Drievliet is nu dagelijks geopend. De toegangsprijs bedraagt € 24,50 p.p. aan de kassa, kaarten online kosten € 22,50 p.p. en Kinderen tot één meter hebben gratis toegang. De ingang van het park ligt aan de Laan van 's-Gravenmade te Den Haag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden