Ferry Rollema.
Ferry Rollema. (Foto: )

Ontdek je stamboom

Bent u bezig of wilt u beginnen met het uitzoeken van uw eigen "Verborgen Verleden?" Heeft u bij het maken van uw stamboom of stamreeks hulp of advies nodig? Volgende week kunt u weer terecht bij het genealogisch spreekuur in Museum Rijswijk.

Rijswijk - Op woensdag 5 juni 2019 zit genealoog Ferry Rollema weer voor u klaar. Tussen 11.15 en 14.00 uur bent u welkom in de studieruimte van Museum Rijswijk, Herenstraat 67. De toegang tot de studieruimte en advies zijn gratis. Aanmelden vooraf mag, maar u wordt geadviseerd op volgorde van binnenkomst. Bij beginnend onderzoek is het gewenst om minimaal gegevens van (groot)ouders mee te nemen. Mailadres: info@museumrijswijk.nl telefoon 070 - 3903617 .
Zie website: www.museumrijswijk.nl.

Rollema was jarenlang moderator van het grootste stamboomforum (https://www.stamboomforum.nl/) van Nederland en deed gedegen ervaring op in de doolhoven van de Rijswijkse en overige Nederlandse archieven. Begonnen in het archief bij de Gemeente Rijswijk, is hij vervolgens meeverhuisd naar de bibliotheek en later naar het Tollenshuis.
Ook onderzoek via internet is aan hem besteed.

Meer berichten