BSO Xtra organiseert kindersportdag

Er is een nieuwe Buitenschoolse Opvang in Rijswijk te vinden. Gevestigd op het historische grond van Sportpark Prinses Irene, zal BSO Xtra kinderen in de omgeving voorzien van buitenschoolse opvang met een extra sportieve insteek.

Rijswijk - Op vrijdag 31 mei 2019 organiseert BSO Xtra een gratis sportdag voor kinderen van vier tot en met tien jaar. Kinderen zullen deelnemen aan verschillende sport en spelactiviteiten gedurende de dag. De sportdag duurt van 12:00 16:00 en is vrij toegankelijk voor alle kinderen uit de buurt. Tijdens de sportdag van BSO Xtra zal er een stormbaan aanwezig zijn en verschillende sport en spel activiteiten die geschikt zijn voor zowel de jongere als oudere kinderen. De kinderen zullen onder begeleiding van sportprofessionals actief worden begeleid.

Het doel van Buitenschoolse opvang Xtra is om extra veel sport en spel aan te bieden voor de schoolgaande jeugd die uit school naar de buitenschoolse opvang gaat. Zo wordt er elke dag een andere sport aangeboden op het sportpark!

Sportpark Prinses Irene en BSO Xtra zijn beide gevestigd aan de Schaapweg 2, te Rijswijk. Meer informatie over BSO Xtra is te vinden op de website: www.bsoxtra.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden