Dorcas in actie

Dorcas Hulp Delft en Haaglanden houdt op zaterdag 25 mei voor de tweede keer dit jaar weer een kledingactie voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Deze actie wordt gevoerd in Delft, Pijnacker, Delfgauw, Rijswijk en Leidschendam en duurt op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Rijswijk - De UNHCR zegt dat in Jemen de grootste humanitaire crisis plaats vindt die de wereld ooit heeft meegemaakt! Vier partijen vechten om de macht die worden gesteund door Saoedi Arabië, Amerika en Europa aan de ene kant en Iran en Rusland aan de andere kant. De economie is ingestort en van gezondheidszorg is geen sprake meer. Ziektes als cholera verspreiden zich snel en zeker driekwart van de bevolking heeft hulp nodig. Het International Training en Development Centre (ITDC) is bereid om via Dorcas dit jaar 850 families te helpen met voedsel,water en medische zorg. Dit kost 12 euro per persoon of 48 euro per familie. Ook wordt goede dames-, heren-, kinder- en babykleding gevraagd. Ook laarzen, sportschoenen en dekens, slaapzakken, spreien, beddengoed, bad- en huishoudtextiel zijn welkom, Alles moet schoon,heel,compleet en niet versleten zijn. Alles graag in dichtgeknoopte plastic vuilniszakken. Locatie: p/a W. van Dorp, Merellaan13 2289 EC Rijswijk-zuid/Delft-noord.

Giften kunnen worden gestort op rek. NL35RABO1270104136 van de RABO bank in Delft o.v.v. noodhulp Jemen. tel. 070-415 10 13/06-485 25 932. Info: www.dorcashulpdelft.nl, of stuur een e-mail aan: dorkashulpdelft@hotmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden