Samen lezen is inspirerend, gezellig en een heel goede manier om andere mensen te leren kennen. Foto: Bibliotheek aan de Vliet.
Samen lezen is inspirerend, gezellig en een heel goede manier om andere mensen te leren kennen. Foto: Bibliotheek aan de Vliet. (Foto: de Bibliotheek aan de Vliet)

Lid worden van een gezellige leeskring

Op zaterdag 8 en 15 juni is er in de bibliotheek in Rijswijk en Voorburg een inloopbijeenkomst over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

Rijswijk - In juni zijn de landelijke ‘Spannende Boeken Weken’. Die vormen traditiegetrouw de aftrap van het 'Zomerlezen'. Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u het hele jaar door praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers. In een leeskring leest u met een kleine groep mensen tijdens een aantal weken hetzelfde boek. Daarna komt u bij elkaar om te praten en te discussiëren over het boek. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten. En u ontdekt schrijvers en boeken die u nog niet kende. Tijdens de bijeenkomst in de bibliotheek hebt u de gelegenheid om andere boekenliefhebbers te ontmoeten en om mogelijk samen een leeskring te vormen. Of u sluit u aan bij een bestaande leeskring. Verder geeft een medewerker van de bibliotheek informatie over het opstarten van een leeskring en het lenen van Leeskringkoffers. Samen lezen is inspirerend, gezellig en een heel goede manier om andere mensen te leren kennen.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.

Data en tijden
bibliotheek in Voorburg | zaterdag 8 juni | 11.00 – 12.30 uur
bibliotheek in Rijswijk | zaterdag 15 juni | 11.00 – 12.30 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden