Wie verdient de vrijwilligersprijs?

Draag zelf iemand aan

Welke betrokken vrijwilliger mag in het zonnetje gezet worden? Het is aan u. Kent u een vrijwilliger die wel een erkenning verdient? Draag dan hem of haar aan voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen.

Rijswijk -Er zijn vier prijzen te verdelen: jongeren (tot 25 jaar), individueel (vanaf 25 jaar), groep (vanaf drie personen) en bewonersinitiatief. Op www.rijswijk.nl kunt u een formulier invullen met daarin degene(n) die u wilt aandragen, één persoon of groep per categorie. Mail het formulier naar vrijwilligersprijs@rijswijk.nl of stuur deze per post naar Gemeente Rijswijk, Beleid Sociaal Domein, t.a.v. Jolanda van der Spek-van Veen, Antwoordnummer 1214, 2280 VB Rijswijk.

Aanmeldingen moeten vóór 1 juli binnen zijn. In verband met de privacywet moet u wel toestemming vragen aan degene die u aanmeldt voor het doorsturen van zijn of haar gegevens.

Begin juli bepaalt de jury wie van de voorgedragen vrijwilligers door gaan naar de publieksstemming. Degenen die de meeste stemmen vergaren, winnen de prijzen. Op 7 december worden de prijzen uitgereikt tijdens het vrijwilligersfeest.
Lees meer informatie op www.rijswijk.nl

Meer berichten