Foto:

Nieuwsbericht Eerste rolstoelvierdaagse WZH Sammersbrug

Rijswijk - Van 13 tot en met 16 mei 2019 wordt voor de eerste keer de Rolstoelvierdaagse georganiseerd door Woonzorgcentrum Sammersbrug. Dat de bewoners er zin in hebben, blijkt wel uit de grote opkomst van ruim 37 deelnemers. Zij worden begeleid door vrijwilligers en leerlingen van het ROC Mondriaan, die graag met de bewoners een zonnige wandeling maken. Elke dag wordt er een andere route gekozen. Op de laatste dag worden deze kampioenen om ongeveer 19:30 uur feestelijk begroet met een muzikaal onthaal van De Blaasbalgen en wordt er een gezellige feestavond voor iedereen georganiseerd.

WoonZorgcentrum Sammersbrug is onderdeel van WoonZorgCentrum Haaglanden en ligt op de grens van Den Haag en Rijswijk. WZH Sammersbrug organiseert met regelmaat diverse activiteiten waarbij beweging altijd hoog in het vaandel staat.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Meer berichten