RondomRijswijk 12 mei bij Welzijn Rijswijk

RondomRijswijk

Rijswijk - Op zondag 12 mei is weer de lokale talkshow RondomRijswijk bij Welzijn Rijswijk, Doctor H.J. van Mooklaan 1. U bent van 14.00 – 15.15 uur welkom om u bij te laten praten over lokale cultuur, politiek en andere interessante zaken. De toegang is gratis en u kunt vanaf 13.30 uur binnenlopen.

Frans Limbertie ontvangt interessante gasten.

- Zo vertelt Peter Staal over zijn jeugd als kind van verstandelijk beperkte ouders met autisme en psychische problemen. Peter vertelt over die impact op zijn jeugd en zijn verdere leven.
- De Rijswijkse Debby van den Bergh schrijft gedichten, columns en verhalen. Ze publiceerde ook een roman en trad op met een cabaretgroep. Frans interviewt haar en Debby leest tevens een paar gedichten van haar hand voor.
- Erik van der Veer, coördinator Buurtpreventie Oud-Rijswijk, is met een aantal collega's te gast om te praten over hun mooie en speciale werk.
- Enkele bestuursleden van de Rijswijkse voetbalclub Vredenburch komen vertellen over de huidige financiële situatie bij hun club.
- Rijswijkse talenten van TRIAS verzorgen de muziek.
- En er is uiteraard aandacht voor Moederdag

Een afwisselende gastenlijst die garant staat voor een boeiende middag. Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten. Graag tot ziens op 12 mei!

Frans Limbertie
De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk
‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. ‘De Kracht van Rijswijk’ is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden