Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de stad!
Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de stad!

Nieuwe maandelijkse wandelingen

Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert in samenwerking met Stichting Welzijn Rijswijk elke maand een gratis wandeling. Elke eerste donderdagmiddag van de maand om 13.30 uur vertrekt de groep vanuit het Oude Raadhuis aan Laan Hofrust 4, te Rijswijk. De wandelingen, die langs groene paden gaan, zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die meer willen bewegen, maar iedereen die wandelen met een groep leuk vindt, is van harte welkom.

Rijswijk - Er wordt gewandeld in een rustig tempo. Twee vrijwilligers begeleiden de wandeling. De route varieert, maar zoekt het groen op. Er wordt onderweg twee keer kort iets verteld over de natuur die we tegenkomen. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Na afloop van het wandelen is er voor degenen die dat leuk vinden gelegenheid om tegen geringe kosten samen een kopje koffie te drinken. Aanmelden is niet nodig, Kom gewoon langs en wandel mee. Wil je meer informatie dan kun je mailen naar: marielle@gezondnatuurwandelen, of bellen naar: 06-41130101.

Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om samen met mensen, die uit zichzelf om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, minstens een keer per maand een wandeling van maximaal een uurtje te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je meer beweegt er enorme gezondheidswinst geboekt kan worden en de kans op een chronische ziekte sterk afneemt. En je voelt je ook veel beter! Wandelen in het groen versterkt deze effecten nog. Bovendien is wandelen met elkaar is heel gezellig.

Meer berichten